Har du egen kennel?

Ser du på dig själv som entreprenör? Egentligen är ju alla som startar ett eget företag en entreprenör som till exempel en egen kennel. Är det så att du älskar hundar och lever för hundarna, och arbetar med det som du älskar allra mest, kanske du inte ser på dig själv direkt som en företagare, men alla som har ett företag, är en företagare. Det spelar inte så stor roll vad ni gör i ert företag, ni är företagare ändå. Och som kennelägare, kanske du är en framgångsrik företagare och kennelägare.

Hundar har blivit alltmer populära

Du som driver en kennel har väl säkert märkt att hundar blev otroligt populära under pandemin. Under alla de månader som vi blev tvungna att isolera oss, inte resa, inte träffa kolleger eller vänner, så vände vi oss till våra husdjur för att få sällskap. Många ville ändå kunna vistas utomhus, trots pandemin och vad var bättre än att ha en liten hund som man kunde gå ut och gå med? Hundar blev otroligt populära och efterfrågade.

Alla inte kapabla att driva företag

Även om man är företagare och kennelägare så är det dock inte alla som är kapabla att leda och driva ett eget företag. Det krävs ju en hel el av en företagsledare för att driva ett företag så att det blir framgångsrikt. Bland annat krävs det att man har en god ordning på sin ekonomi.

Men hur gör man om man inte är den där typen som gärna sitter ner vid skrivbordet och vill lägga in en massa kvitton, fakturor och påminna sina kunder att betala i tid? Måste man tvinga sig själv till det ändå? Nej, som tur är, så finns det andra bolag som tycker att det är kul att arbeta med bokföring och då kan man anlita ett sådant bolag. Det finns redovisningsbyrå i Stockholm, bland annat, och även på andra orter i Sverige. Då är det bara att anlita en sådan bokföringsbyrå som kan arbeta med bokföring, redovisning av en bokföringsfirma, deklarationer och allt annat som krävs i ett företag.